Просторовий аналіз розвитку готельно-ресторанної інфраструктури туризму у Чернівецькій області - Круль, Галина Ярославівна; Бучко, Жанна Іванівна (Київ: Альтерпрес, 2011)
У статті аналізується просторове розміщення закладів готельного типу і харчування в розрізі адміністративних районів Чернівецькій області. Виділені райони зі значною та недостатньою забезпеченістю готелями і підприємствами ресторанного господарства. Обґрунтовані передумови і причини розміщення закладів гостинності.
Keywords: готельно-ресторанне господарство