Основи багатофункціональної мюллер-матричної поляризаційної та флуоресцентної томографії біологічних шарів. Ч.1. - Ушенко, Ю. О.; Ушенко, В. О.; Олар, О. В. (My University, 2021)
У монографії наведені результати розробки нових, інформаційно-повних та експериментально відтворюваних підходів до аналізу оптичної анізотропії біологічних тканин і рідин, нові азимутально-інваріантні методи стоксполяриметрії з використанням алгоритмів поляризаційної реконструкції та просторово-частотної фільтрації об’єктних полів при розробці об’єктивних критеріїв оцінювання та диференціації ступеня важкості патології досліджуваних зразків. Монографія розрахована для наукових працівників, викладачів ЗВО, аспірантів та лікарів-діагностів. Монографія написана за підтримки Національного фонду досліджень України, грант 2020.02/0061.
Монографія написана за підтримки Національного фонду досліджень України, грант 2020.02/0061