Про спеціалізовану вчену раду К 76.051.02 у Чернівецькому національному університеті імені Юрія Федьковича - Бігун, Ярослав Йосипович; Петришин, Роман Іванович (Буковинський математичний журнал, 2022)
У статті розглянено діяльність спеціалізованої вченої ради К 76.051.02 із захисту кандидатських дисертацій із фізико-математичних спеціальностей у Чернівецькому національному університеті імені Юрія Федьковича у 1990 - 2021 роках. Наведено склад та керівників ради за всі періоди її каденції; здобувачів, які захистили дисертації, керівників, опонентів і теми дисертаційних робіт.
Keywords: дисертація, науковий керівник, опонент, спеціалізована рада, Чернівецький національний університет, голова спецради, учений секретар, кандидат фізико-математичних наук