Характеристика міжособистісних конфліктів у бізнес-середовищі - Філіпчук / Filipchuk, Наталія / Natalia; Pidhirna, Valentyna (My University, 2024)
Представлений матеріал висвітлює сутність, типи та стратегії управління міжособистісними конфліктами, акцентуючи увагу на їх універсальності та значенні в організаційних змінах. Автори чітко структурували інформацію, окресливши різновиди конфліктів (псевдоконфлікти, конфлікти фактів, цінностей тощо) та п’ять основних стратегій їх вирішення, включаючи співробітництво, суперництво та компроміс. Матеріал поєднує теоретичну базу з практичною спрямованістю, що робить його корисним для фахівців у галузі управління персоналом.
Characteristics of interpersonal conflicts in a business environment
Keywords: Конфлікт; Псевдоконфлікт; Компроміс; Примус