Рекреаційно-туристичне природокористування в Україні : сучасний стан і перспективи : збірник матеріалів 2-ї Міжнар. наук.- практ. Інтернет-конференції, присвяч.. 145-річчю геогр. освіти в Чернівец. нац. ун-ті ім. Ю. Федьковича (28-29 жовтня 2021 р.) - Кілінська, Клавдія Йосипівна (Рекреаційно-туристичне природокористування в Україні : сучасний стан і перспективи : збірник матеріалів 2-ї Міжнар. наук.- практ. Інтернет-конференції, присвяч.. 145-річчю геогр. освіти в Чернівец. нац. ун-ті ім. Ю. Федьковича (28-29 жовтня 2021 р.) за заг. ред проф. К.Й. Кілінської. – Чернівці : Чернівец. нац.. ун-т ім. Ю. Федьковича, 2021. – 88 с.)
Збірник висвітлює питання рекреаційно-туристичного природокористування. Окремі питання присвячені сучасній суспільно-географічній ситуації в Україні. Для фахівців у галузі географії, рекреації і туризму, курортології, працівників туристичних компаній, викладачів, аспірантів, студентів географічних та економічних факультетів вищих навчальних закладів. Автори опублікованих матеріалів несуть повну відповідальність за підбір, точність наведених фактів, власних імен та інших відомостей. Текст поданий в авторській редакції.
Keywords: Рекреація, туризм