Правове регулювання економічного стимулювання ведення екологічно-безпечного рослинництва в Україні - Kozmuliak, Kateryna (My University, 2014)
Автором на підставі аналізу наукових праць та законодавства України досліджено особливості правового регулювання стимулювання дотримання екологічних вимог у сфері рослинництва. Здійснено аналіз правового регулювання основних заходів економічного стимулювання у цій галузі. За результатами проведеної роботи виявлено прогалини й недоліки в українському законодавстві та запропоновано шляхи їх усунення.
Keywords: правове регулювання економічного стимулювання; екологічна безпека; сільськогосподарське виробництво; кредитні пільги; податкові пільги