Кубашок І. Особливості висвітлення першого етапу Української революції(березень 1917 – квітень 1918 рр.) у шкільних підручниках з історії: дипломна робота. Чернівці: ЧНУ ім. Ю. Федьковича, 2023. - Кубашок, Ірина (My University, 2023)
Кубашок І. Особливості висвітлення першого етапу Української революції(березень 1917 – квітень 1918 рр.) у шкільних підручниках з історії: дипломна робота. Чернівці: ЧНУ ім. Ю. Федьковича, 2023.