Особливості проведення природничих екскурсій з молодшими школярами - Шевчук, Кристина (Збірник наукових праць. Кам’янець-Подільський національний університет імені Івана Огієнка. Київ: Міленіум, 2021)
Екологічна освіта – один із найважливіших напрямів у сучасному освітньому процесі. Одна з провідних форм екологічної освіти дітей молодшого шкільного віку – екскурсії. Так, для дітей молодшого шкільного віку основна значення екскурсії полягає в оволодінні конкретними знаннями та правилами поведінки у природному середовищі.
Keywords: екологічна освіта, екскурсії, молодші школярі