Проблема моральної оцінки справ адвокатом у період воєнного стану в Україні - Ostafiichuk, Liudmyla (My University, 2022)
В умовах воєнних реалій розглянуті питання морального вибору справи адвокатом: Чи варто захищати тих, через кого гинуть українці? Як залишатися професіоналом при захисті зрадника й знаходити обставини, які можуть його виправдати?
Keywords: адвокат; етика; вибір справи; договір про надання правової допомоги; воєнний стан