МІКРОПРОЦЕСОРИ В РАДІОСИСТЕМАХ І ПРИСТРОЯХ: ПОЧАТОК РОБОТИ З МІКРОКОНТРОЛЕРАМИ STM32 - Верига, Андрій Дмитрович; Політанський, Руслан Леонідович; Круліковський, Олег Валерійович; Косован, Григорій Васильович (Видавництво Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича, 2023)
У виданні розглянуті основні особливості 32-бітних мікроконтролерів STM32 з ядром Cortex-M, бібліотеки взаємодії програм, використовувані для програмування даних мікро контролерів. Висвітлено основи програмування мовою високого рівня Сі, найбільш популярні програмні середовища для написання програм і програмування. Наведено кілька прикладів програм для таких мікроконтролерів. Посібник відповідає навчальному плану дисципліни нормативної підготовки “Мікропроцесори в радіосистемах і пристроях”. Для студентів магістратури спеціальності 172 – “Електронні комунікації та радіотехніка”.
Навчальний посібник
Keywords: мікроконтролер; мікропроцесорне ядро; бібліотека; середовище розроблення; програма; код