Сучасні методи та засоби захисту інформації - Остапов, Сергій, Едуардович (ЧНУ, 2021)
У пропонованому виданні викладено навчальні матеріали до курсу «Сучасні методи та засоби захисту інформації», який читається на першому році аспірантури за освітньою програмою «Інженерія програмного забезпечення». Монографія систематизує напрацювання кафедри програмного забезпечення комп’ютерних систем Чернівецького національного університету імені Ю.Федьковича у галузі криптографічних засобів захисту інформації на основі клітинних автоматів.
Keywords: захист інформації, криптографія, клітинні автомати