Бюджетні ризики в умовах війни - Маханець, Любов Леонідівна; Вітлінський, Вальдемар Володимирович (Запорізький національний університет, 2023)
Розглянуто методи мінімізації бюджетних ризиків у воєнний період
Keywords: бюджетні ризики