ОСОБЛИВОСТІ СПІВПРАЦІ ПРИШКІЛЬНОГО ОЗДОРОВЧОГО ТАБОРУ З ЗАКЛАДАМИ ПОЗАШКІЛЬНОЇ ОСВІТИ - Ліснича, Андріана Вікторівна (My University, 2021)
Сучасне суспільство, яка розвиває місцеве регіональне самоврядування, не достатньо звертає увагу на розвиток співпраці та партнерської взаємодії з закладами освіти. Проте, заклади освіти, шукаючи оптимальні методи і технології особистого розвитку, почасти опановують інноваційну роль – агентів змін у розвитку місцевих громад й суспільстві в цілому та пропагують практику партнерської активності. Співпраця між закладами позашкільної освіти – це нагальна необхідність, адже очевидно, що ефективно розвивається заклад освіти, який реалізує співпрацю, тим самим швидше адаптується до суспільних зміни та освітніх реформ, шукає потрібні ресурси для розвитку. Розвиток партнерської взаємодії – важлива умова виходу закладу освіти на належний рівень та вагомий фактор підвищення якісних освітніх послуг у закладах позашкільної освіти. Концепція партнерської взаємодії пришкільного оздоровчого табору з закладами позашкільної освіти в канікулярний період відпочинку передбачає реалізацію активного пошуку нових ресурсів стосовно задоволення освітніх потреб дітей молодшого шкільного віку, їх батьків, впровадження інноваційних форм співпраці; розробку та здійснення проєктів, програм з врахуванням інтересів закладів позашкільної освіти та є ефективним для освітнього розвитку партнерів.