СОЛЬФЕДЖІО. ПРАКТИЧНІ ЗАВДАННЯ ДЛЯ СТУДЕНТІВ 1-ГО КУРСУ - Мокрогуз, Інна Миколаївна (Видавництво Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича, 2024)
Посібник рекомендований до використання здобувачами освіти першого бакалаврського рівня підготовки 025 «Музичне мистецтво» та 014 Середня освіта «Музичне мистецтво», з метою вдосконалення знань, умінь та практичних навичок з навчальної дисципліни «Сольфеджіо».
Keywords: тональність; класифікація; сольфеджіо; акордові послідовності; тривалості звуків