Силабус навчальної дисципліни "Географія міжнародного туризму" - Костащук, Володимир Іванович (Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича, 2020)
Мета навчальної дисципліни: забезпечити майбутнього фахівця в галузі туризму знаннями про географічні особливості розвитку рекреаційно-туристичного комплексу України та світу.
Keywords: Програма вивчення навчальної дисципліни “Географія туризму” складена відповідно державного стандарту програми підготовки бакалавра спеціальності 242 „Туризм” освітньої програми „Міжнародний туризм”. Вивчення дисципліни дозволяє оволодіти знаннями щодо географічних особливостей розвитку туризму як окремих регіонів України так i світу. Ознайомитись із впливом географічних чинників на розвиток туристичного комплексу. Практична підготовка передбачає оволодіння навичками оптимізації територіальної структури РТК з метою отримання максимального соціально-економічного ефекту.