Основи академічної мобільності викладача закладу вищої освіти: методичні рекомендації для студентів спеціальності "Дошкільна освіта" - Олійник, Марія Іванівна; Кузнєцова, Катерина Сергіївна; Колтунович, Тетяна Анатоліївна; Перепелюк, Інна Романівна (Видавничий дім: "РОДОВІД", 2019)
У посібнику представлено тематику лекційних, семінарських та індивідуальних занять з навчальної дисципліни «Основи академічної мобільності викладача вищої школи» та методичні вказівки до них. Зміст видання добирався з урахуванням найбільш актуальних питань академічної мобільності. Навчальний посібник адресований студентам закладів вищої освіти різних рівнів акредитації спеціальності «Дошкільна освіта»; викладачам, педагогам-практикам і всім, хто цікавиться проблемами академічної мобільності.
Keywords: академічна мобільність