Апеляційне провадження - Ostafiichuk, Liudmyla (Алерта, 2018)
Проведено науково-системний аналіз норм глави Апеляційне провадження Кодексу адміністративного судочинства України з роз'ясненнями і коментуванням всіх його положень
Keywords: адміністративне судочинство; апеляційне провадження