Дослідження динаміки посівних площ соняшнику в Україні за дії кліматичних змін - Ткач, Ярослав Ярославович (My University, 2024)
Робота присвячена дослідженню динаміки посівних площ соняшнику в Україні за період 2010-2021 рр. і 2024 рік. Проаналізовано зміна середніх річних температур за досліджуваний період, розподіл обсягів посівних площ соняшнику по областям країни. Робота викладена на 40 сторінках (без додатків), містить вступ, три розділи з підрозділами, висновки, список літератури налічує 36 джерел.
Keywords: соняшник; посівні площі; зміни клімату; Україна; області