Сучасні інформаційні технології в освіті - Mudryi, Yaroslav (Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича, 2010)
Методичні рекомендації розкривають основні питання використання сучасних інформаційних технологій в освіті.
Keywords: Мультимедійні й електронні навчальні технології; Гібридні бібліотеки; Електронні бібліотеки; Електронні посібники; дистанційна освіта