Міжнародний туризм: методика і матеріали статистичних досліджень - Король, Олександр Дмитрович; Скутар, Тетяна Дмитрівна (My University, 2024)
У виданні викладені питання статистики міжнародного туризму, зокрема методи збору й обробки статистичної інформації, а також надано багатий фактичний матеріал щодо кількісних показників міжнародного туризму в розрізі туристичних регіонів та країн світу. Для фахівців, викладачів і студентів, що спеціалізуються в галузі туризму