Програма корекції порушень постави чоловіків зрілого віку в процесі занять оздоровчим фітнесом - Мирончук, Дмитро Миколайович (My University, 2023)
У роботі проаналізовано стан здоров'я чоловіків зрілого віку у процесі занять оздоровчим фітнесом. Обґрунтовано структуру та зміст програми для виправлення аномалій у біогеометричному профілі постави чоловіків у віці від 36 до 45 років шляхом залучення їх до оздоровчих фітнес-занять. Визначено результативність програми для виправлення аномалій у біогеометричному профілі постави чоловіків у віці від 36 до 45 років за допомогою оздоровчих фітнес-занять.
Keywords: зрілий вік, постава, оздоровчий фітнес, чоловіки.