ФІЗИЧНА КУЛЬТУРА В СИСТЕМІ ДИСТАНЦІЙНОГО НАВЧАННЯ ВИЩИХ НАВЧАЛЬНИХ ЗАКЛАДІВ - Слухенська, Руслана; Гауряк, Олена; Логуш, Леся; Гуліна, Лариса Василівна (Scientific Journal Virtus, 2021)
У статті проводиться аналіз можливих шляхів застосування дистанційної системи навчання дисциплін з фізичної культури і спорту в університетському освітньому процесі. Багато вузів частково перейшли на дистанційні системи навчання, причому перевели на ці системи не профільні дисципліни, що є закономірним і цілком логічним. Розглянемо основні положення, форми і елементи дистанційної системи навчання. Зараз дослідниками, педагогами активно розробляються програми, стратегії, методичні рекомендації щодо часткового або повного переходу на дистанційне навчання в період пандемійних обмежень.
PHYSICAL CULTURE IN THE DISTANCE LEARNING SYSTEM OF HIGHER EDUCATIONAL INSTITUTIONS
Keywords: дистанційний курс, чат-заняття, онлайн семінар, дистанційне навчання, фізична культура