РОБОЧИЙ ЗОШИТ ІЗ БОТАНІКИ. ЛАБОРАТОРНІ РОБОТИ : НАВЧАЛЬНО-МЕТОДИЧНИЙ ПОСІБНИК - Решетюк, О.В.; Решетюк, О.В.,Т.Д. Никирса (Чернівецький національний університет, 2009)
Навчальний посібник відповідає вузівській програмі вивчення нормативного курсу з ботаніки на біологічному факультеті. Посібник побудований за принципом модульно-рейтингової системи та містить деякі теоретичні положення та практичні рекомендації для виконання лабораторних завдань. До всіх тем, що об’єднані в окремі змістові модулі, подається перелік приладів і матеріалів, основні завдання та методичні рекомендації до виконання і оформлення роботи, графічні „німі” рисунки і таблиці для самостійної роботи студентів, запитання для поточного та підсумкового модульного контролю. Для студентів-екологів, а також інших біологічних і географічних спеціальностей вузів.
Keywords: ботаніка, анатомія, систематика, біорізноманіття рослин