ГЕОДЕЗИЧНЕ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ВИДОБУТКУ НЕРУДНИХ МАТЕРІАЛІВ ПРИ РОЗРОБЦІ КОРИСНИХ КОПАЛИН ВІДКРИТИМ СПОСОБОМ (НА ПРИКЛАДІ МАЙДАН-ІСПАСЬКОГО КАР’ЄРУ) - Пилип`юк, Олександр Володимирович (Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича, 2020)
потреба в оперативному вирішенні маркшейдерськогеодезичних завдань на етапі видобутку нерудних корисних копалин при розробці родовищ відкритим способом.
Keywords: ГІС, МАРКШЕЙДЕРСЬКО-ГЕОДЕЗИЧНЕ ЗНІМАННЯ