Kovalets L., Kovalets T. Ukraiński pisarz Jurij Fed’kowycz w świetle odnalezionych dokumentów archiwalnych i jego związków z Polską - Kovalets, Taras (My University, 2019)
Kovalets L., Kovalets T. Ukraiński pisarz Jurij Fed’kowycz w świetle odnalezionych dokumentów archiwalnych i jego związków z Polską // Adhibenda. 2019. T. 6. S. 47-55.