Вітчизняна і зарубіжна лінгвістична та психолого-педагогічна наука про підходи у вивченні основних частин мови. - Гордійчук, Оксана; Сморжанюк, Анастасія (Хмельницький: ХГПА, 2024)
Наукова публікація присвячена практико-орієнтованим підходам у вивченні основних частин мови крізь призму аналізу вітчизняної та зарубіжної літератури, з метою розвитку мовленнєвої компетенції у молодших школярів.
Keywords: молодші школярі; частини мови; лінгвістична наука; психолого-педагогічна наука; мовленнєвий розвиток дитини