Міри фізичних величин в телекомунікаціях - Стринадко, Мирослав (My University, 2023)
Методичні рекомендації з навчальної дисципліни “Метрологія та стандартизація” для студентів спеціальностей “Телекомунікації та радіотехніка”.
Методичні рекомендації з навчальної дисципліни “Метрологія та стандартизація” для студентів спеціальностей “Телекомунікації та радіотехніка”.
Keywords: Міри , фізична вкличина, телекомунікації