ФІНАНСИ - Бак, Наталія Андріївна (Видавництво Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича, 2024)
У запропонованому виданні висвітлено питання функціонування фінансової системи України. Подано тестові завдання, виконання яких сприятиме глибшому розумінню навчального матеріалу за темами першого й другого модулів курсу «Фінанси». Для здобувачів, які вивчають курс «Фінанси», абітурієнтів, які готуються до вступу в магістратуру за спеціальностями 071 «Облік і оподаткування», 072 «Фінанси, банківська справа, страхування та фондовий ринок», а також для осіб, які прагнуть поліпшити власний рівень володіння загальними та фаховими компетентностями економіста.
Частина І. Збірник тестових завдань
Keywords: фінанси домогосподарств; фінанси суб'єктів господарювання; фінансовий менеджмент; фінансовий механізм; фінансова політика; фінансова система; фінансові ресурси; фінансова наука; Фінанси