Використання сучасних освітніх технологій у професійній діяльності вчителя початкової школи. проблеми підготовки сучасного вчителя - Костащук, Оксана Іванівна; Біленкова, Лідія Миколаївна (проблеми підготовки сучасного вчителя, 2022)
У статті автор обґрунтовує актуальність проблеми використання сучасних освітніх технологій у професійній діяльності вчителя початкової школи. Розкриває необхідність застосування освітніх технологій на уроках, адже це дозволить сформувати активного здобувача освіти, успішного у навчанні, здатного до самостійного прийняття рішень, відповідального за власні вчинки та дії. Також акцентовано увагу на тому, що впровадження сучасних освітніх технологій у педагогічній діяльності вчителя відкриває доступ до технологічності освітнього процесу, що, в свою чергу, забезпечить подачу навчального матеріалу на високому професійному рівні.
Використання сучасних освітніх технологій у професійній діяльності вчителя початкової школи. проблеми підготовки сучасного вчителя
1
Keywords: педагогічні технологї