ОЦІНКА ЗЕМЛІ ТА НЕРУХОМОГО МАЙНА - Казімір, Іван Іванович; Смага, Іван Степанович (My University, 2021)
Оцінка землі та нерухомого майна: методичні рекомендації до курсової роботи / укл.: І.С. Смага, І.І. Казімір – Чернівці: Чернівец. нац. ун-т ім. Ю. Федьковича, 2021. – 32 с.