Аналіз діяльності сімейного курорту «Ведмежа гора» . - Мельничук, Роман Миколайович (Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича, 2023)
Кваліфікаційна робота присвячена важливій та актуальній темі - Аналіз діяльності сімейного курорту «Ведмежа гора». У роботі зосереджена увага на дослідженні зовнішнього середовища готельного комплексу, а саме курорту Яремче. У перщому розділі проаналізовано діяльність готельних комплексів та складові готельного продукту. У другому розділі наведена детальна характеристика та аналіз діяльність сімейного курорту «Ведмежа гора» за показниками надання послуг розміщення, відгуками туристів та відпочиваючих. У третьому розділі проаналізовані стратегії розвитку сімейного курорту «Ведмежа гора» та сформовані рекомендації для майбутнього розвитку.
Keywords: діяльність готельних комплексів, готельні номери, сімейний курорт, стратегія розвитку.