Високоточні інженерно-геодезичні вимірювання - Сухий, Петро Олексійович; Ранський, Микола Петрович (Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича, 2021.104 с., 2021)
У пропонованому навчально-методичному посібнику розглянуті основи високоточних інженерно-геодезичних вимірювань. Розкрито геодезичну основу інженерних споруд. Значна увага приділена високоточним вимірюванням кутів, довжин ліній та перевищень. Детально розглянуті високоточні створні вимірювання. Для студентів спеціальності «Геодезія та землеустрій», «Будівництво та цивільна інженерія», «Архітектура та містобудування».
Keywords: Високоточні інженерно-геодезичні вимірювання; Перенесення координат і висот на різні горизонти; Високоточні вимірювання кутів