Інформаційна безпека інноваційної діяльності - Чалий, Юрій; Чалий, Юрій (My University, 2022)
Конспект лекцій дає можливість ознайомити студентів з поглибленням та розширенням розгляду методів та практик інформаційного захисту стосовно до бізнес-проектів, стартапів, впровадження на підприємстві новітніх інформаційних технологій тощо.
Keywords: захист інформації, інноваційна діяльність