ЦЕНТРАЛЬНИЙ БАНК І МОНЕТАРНА ПОЛІТИКА - Ткач, Євген Вікторович; Нікіфоров, Петро Опанасович (Видавництво Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича, 2023)
Для студентів спеціальностей різних галузей знань та всіх зацікавлених у розумінні проблем функціонування і діяльності центральних банків, розробки та реалізації монетарної політики.
Keywords: центральний банк; монетарна політика; валютний курс; інфляція; гроші; кредит; фінансовий ринок