МЕТРОЛОГІЯ, СТАНДАРТИЗАЦІЯ ТА СЕРТИФІКАЦІЯ : Методичні рекомендації до практикуму - Солтис, Ірина Василівна (Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича, 2022)
У даній методичній розробці наведено роботи до практикуму для курсів «Основи метрології та інформаційно-вимірювальної техніки», «Метрологія, стандартизація та сертифікація». Призначений для студентів вищих закладів освіти за спеціальністю 152 Метрологія та інформаційно-вимірювальна техніка, 186 Видавництво та поліграфія
Keywords: Метрологія; Перевірка; Обробка даних