МЕТОДИКА НАВЧАННЯ УКРАЇНСЬКОЇ МОВИ ЯК ДЕРЖАВНОЇ В ШКОЛАХ З МОВАМИ НАВЧАННЯ НАЦІОНАЛЬНИХ МЕНШИН - Романюк, Світлана Захарівна; Костащук, Оксана Іванівна (Видавництво Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича, 2026)
Навчально-методичний посібник містить матеріали для підготовки до навчальних занять і самостійного вивчення здобувачами освіти ключових питань змісту з курсу «Методика навчання української мови як державної в школах з мовами навчання національних меншин». Для студентів та викладачів педагогічних закладів освіти, вчителів закладів загальної середньої освіти.
Навчально-методичний посібник
Keywords: Національні меншини; білінгвальне навчання; міжкультурна комунікація; полікультурне середовище