Інноваційні підходи до організації освітнього процесу в початковій школі в умовах Нової української школи - Морар, Лія (Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича, 2025)
У роботі розглянуто теоретичні засади та практичні аспекти впровадження інноваційних підходів в освітній процес початкової школи в контексті НУШ. Проаналізовано сучасні педагогічні технології, умови їх ефективного застосування та рівень використання у практиці вчителів. У дослідженні розкрито умови впровадження інноваційних підходів до організації освітнього процесу в контексті Нової української школи. Наведено інструментарій, що сприяє підвищенню якості навчання та формуванню компетентностей молодших школярів.
Keywords: освітній процес; педагогічні технології; початкова школа; інноваційні підходи; НУШ