ОСНОВИ ЗЕМЛЕУСТРОЮ ТА ОРГАНІЗАЦІЇ ТЕРИТОРІЇ - Гуцул, Тарас Володимирович; Мирончук, Катерина Василівна (Видавництво Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича, 2023)
Наведено основні поняття та положення землеустрою. Подано перелік завдань, детальних методичних вказівок до виконання лабораторних робіт, вихідних даних, додатків та рекомендованих джерел літератури. Навчально-методичний посібник спрямований на підвищення якості підготовки фахівців вищої кваліфікації та набуття практичних навичок за спеціальностями 193 – «Геодезія та землеустрій» та 201 – «Агрономія». Для викладачів та здобувачів вищої освіти.
Keywords: антропогенне навантаження; землеустрій; екологічна стабільність; планування; просторовий розвиток; сталий розвиток