Виконання та оформлення дипломних робіт за другим (магістерським) рівнем вищої освіти: 12 галузь – інформаційні технології - Талах, Марія Віталіївна; Ушенко, Юрій Олександрович; Олар, Діана Віталіївна (Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича, 2022)
Навчальним посібником встановлено зміст і послідовність виконання дипломної роботи, основні вимоги до її оформлення, критерії оцінювання та рекомендації щодо захисту. Даний посібник призначений для студентів, які навчаються за напрямом 12 Інформаційні технології, освітнього ступеня «Магістр». У посібнику розкрито мету і задачі дипломного проектування, докладно охарактеризовані вимоги до структури, змісту і оформлення, також описані порядок, вимоги та критерії оцінки захисту випускних дипломних робіт. Окрім студентів, матеріал посібника призначений для наукових керівників та рецензентів, членів екзаменаційних комісій з захисту випускних робіт. З повним текстом методичних рекомендацій ви зможете ознайомитися у відповідній дисципліні в системі Moodle.
Навчальним посібником встановлено зміст і послідовність виконання дипломної роботи, основні вимоги до її оформлення, критерії оцінювання та рекомендації щодо захисту. Даний посібник призначений для студентів, які навчаються за напрямом 12 Інформаційні технології, освітнього ступеня «Магістр». У посібнику розкрито мету і задачі дипломного проектування, докладно охарактеризовані вимоги до структури, змісту і оформлення, також описані порядок, вимоги та критерії оцінки захисту випускних дипломних робіт. Окрім студентів, матеріал посібника призначений для наукових керівників та рецензентів, членів екзаменаційних комісій з захисту випускних робіт. З повним текстом методичних рекомендацій ви зможете ознайомитися у відповідній дисципліні в системі Moodle.
Keywords: Комп’ютерні науки