ТЕХНОЛОГІЇ ТА НОВАЦІЇ - Кифяк, Олександр Васильович (Видавництво Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича, 2025)
Методичні рекомендації містять опорні конспекти, а також загальні вимоги, поради та завдання до курсу «Технології та новації» з метою надання допомоги студентам у вивченні курсу та виконанні самостійної практичної роботи. Для студентів спеціальності «Маркетинг».
Методичні рекомендації та завдання до вивчення курсу
Keywords: Автоматизація; безвідходні технології; біотехнології; блокчейн; виробництво; високі технології; галузь; генна інженерія; господарський комплекс; декарбонізація; екологічна безпека; екотехнології; життєвий цикл технологій; інноваційний маркетинг; інтернет речей; інформаційні технології; нанотехнології; новації; роботизація; робототехніка; сировина; сталий розвиток; технології; технологічний процес; технологічний устрій; циркулярна економіка; цифрові технології; цифровізація; штучний інтелект; якість