Боднар Марія. Інтерактивні технології для активізації пізнавальної діяльності учнів на уроках математики в ЗЗСО // Матеріали студентської наукової конференції Чернівецького національного університету (20–21 квітня 2021 року). Факультет математики та інформатики.– Чернівці: Чернівецький нац. ун-т ім. Юрія Федьковича, 2021.– С.5-6. (Науковий керівник – доц. Сікора В.С.). - Боднар, Марія (Матеріали студентської наукової конференції Чернівецького національного університету (20–21 квітня 2021 року). Факультет математики та інформатики, 2021)
Інтерактивні технології для активізації пізнавальної діяльності учнів на уроках математики в ЗЗСО
Інтерактивні технології для активізації пізнавальної діяльності учнів на уроках математики в ЗЗСО
Keywords: інтерактивні технології, активізація пізнавальної діяльності учнів, уроки математики