Тридцятирічний ювілей кафедри історії України Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича. - Dobrzhanskiy, Oleksander; Botushanskyi, Vasyl (Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича, 2020)
У статті з нагоди 30-річчя кафедри історії України Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича висвітлюється пройдений нею шлях: заснування, формування колективу, керівництва, кардинальне оновлення освітніх програм, забезпечення навчальною літературою. Велика увага приділена науковій роботі, методології, тематиці, діяльності наукових шкіл буковинознавства і козакознавства.
Keywords: Кафедра історії України, навчальні програми, дисертація