Формування навичок усного мовлення студентів другого курсу засобами інформаційно- комунікативних технологій на заняттях з англійської мови у ЗВО - Паун, Валерія Василівна (My University, 2023)
Дане дослідження присвячено ретельному дослідженню інформаційно-комунікативних технологій в сучасній освіті. Розглянуто практичні аспекти використання інформаційно-комунікативних технологій та сучасних видів діяльності в освітньому процесі та їх вплив на формування навичок усного мовлення у студентів. Щоб досягти мети, ми виконали наступні завдання: визначили поняття комунікативного підходу, описали інформаційно-комунікативні технології, окреслили і практично перевірили етапи формування комунікативної компетенції, провели пробне навчання та проаналізували його результати.
Keywords: інформаційно-комунікативні технології, пробне навчання, аудіювання, навички усного мовлення, автентичні матеріали