Методичні рекомендації до написання кваліфікаційних робіт на другому (магістерському) рівні вищої освіти для студентів спеціальності 012 «Дошкільна освіта» - Колтунович, Тетяна Анатоліївна; Олійник, Марія Іванівна; Танявська, Ярина Андріївна (б.в., 2023)
Методичні рекомендації мають на меті допомогти студентам освітньо-професійної програми «Дошкільна освіта (Психологія в закладах дошкільної освіти)» у написанні й оформленні кваліфікаційної роботи, узагальнити й систематизувати їх компетентності з фахових дисциплін. У методичних рекомендаціях описано основні етапи організації магістерського дослідження, вимоги до його структури, літературного та технічного оформлення роботи, списку використаних джерел, додатків, до порядку захисту кваліфікаційної роботи, а також критерії її оцінювання. Рекомендовано для використання здобувачами вищої освіти другого (магістерського) рівня вищої освіти спеціальності 012 «Дошкільна освіта», керівниками наукових студентських робіт.
Keywords: кваліфікаційна робота