І. НЕЧУЙ-ЛЕВИЦЬКИЙ НА СТОРІНКАХ УЧИТЕЛЬСЬКОГО ДВОТИЖНЕВИКА «ПРОМІНЬ» (1904-1907) - Попович, Олександр Орестович; Попович, Юлія Олександрівна (Riga, Latvia : Baltija Publishing, 2023)
Проаналізовано матеріали про українського письменника другої половини ХІХ - поч. ХХ ст. І.Нечуя-Левицького, які вміщені на сторінках вчительського журналу "Промінь", що виходив у містечку Вашківці упродовж 1904-1907 років.
Keywords: Нечуй-Левицький; письменник; журнал; Промінь; часопис; двотижневик