Робочий зошит для самостійної роботи студентів 2-го курсу факультету педагогіки, психології та соціальної роботи напряму підготовки «Дошкільна освіта» з курсу «Теорія та методика формування елементарних математичних уявлень у дітей дошкільного віку» - Комісарик, Марія; Кузнєцова, Катерина (Чернівці : Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича, 2019)
Робочий зошит призначений студентам для виконання самостійної роботи та орієнтований на забезпечення їх необхідним матеріалом для такого виду робіт.
Keywords: математика; методика; дошкільний вік