Формування англомовної лексичної компетентності учнів старших класів аудіо візуальними засобами (з використанням молодіжного серіалу «Офіс») - Гладиш, Дар’я Олександрівна (My University, 2022)
Робота присвячена дослідженню формування англомовної лексичної компетентності учнів старших класів аудіо візуальними засобами за допомогою серіалу «Офіс». У роботі розглядаються програмні вимоги до формування лексичної компетентності, критерії відбору матеріалу та систему вправ на розвиток цієї компетентності. У роботі проведено пробне навчання із використанням телесеріалу. У додатках подані вправи на розвиток лексичної компетентності.
Keywords: лексична компетентність учнів, старші класи, аудіовізуальні засоби, вправи на розвиток лексичної компетентності, навчання англійської мови