Контроль в системі стратегічного управління суб’єктом господарювання - Kuz, Vasyl (State University of Jan Kochanowski, 2016)
Контроль в системі стратегічного управління суб’єктом господарювання слід розглядати як складову інформаційного забезпечення процесу прийняття стратегічних управлінських рішень, складову, яка реалізує покладені на неї функції в рамках поєднання контрольних процедур, результатів облікового і аналітичного забезпечення та активізується відносно складових етапів реалізації стратегії розвитку суб’єкта господарювання.
Keywords: контроль; стратегічне управління; процес прийняття управлінських рішень; управлінське рішення