English for PE Students - N. Holovatska; A. Tomusiak; N. Vyspinska (Чернівецький національний університет, 2016)
Посібник містить 12 тематичних уроків фахового спрямування на англійській мові. До кожного з юнітів подані завдання на закріплення професійної лексики, активізацію та застосування лексичного матеріалу. Посібник укладений англійською мовою і відповідає рівню B1, B1+, містить додаткові матеріали для читання з ціллю розширення власного вокабуляра, розвитку комунікативних навиків професійного спрямування та відеоматеріали для розвитку аудіювальних навиків.
Keywords: physical education, outdoor sport, indoor sport, games, healthy lifestyle