Метрологія. Лабораторний практикум - Стринадко, Мирослав; Фесів, Вячеслав (My University, 2022)
.Методичні рекомендації до лабораторного практикуму з навчальної дисципліни “Метрологія та стандартизація” для студентів усіх форм навчання спеціальностей “Метрологія, інформаційно-вимірювальна техніка”, “Телекомунікації та радіотехніка”.
Метрологія. Лабораторний практикум.
Keywords: Метрологія, стандартизація, телекомунікації